Jurywagenhuren.nl

Jurywagenhuren.nl is onderdeel van Sport Sound

Bedrijf

Companion Sound & Vision startte in 1993 met de verhuur van professioneel geluid bij zakelijke evenementen. Daar kwamen vanzelf ook sportieve evenementen bij. Heel speciaal voor o.a. de wielerevenementen werd er een jurywagen gebouwd, waar de jury van een wedstrijd haar onderkomen heeft.
Daar kwam ook meteen de naam Sport Sound bij. Veel presentatoren ervaren het goede geluid als erg prettig en noemen graag ons bedrijf gedurende de wedstrijd, temeer dat we voor verenigingen en stichtingen een aangepast tarief hebben. Sport Sound is kort en bondig en is waar het voor staat:

GELUID BIJ SPORT

De jurywagen zorgt voor een professionele uitstraling van uw evenement. Sponsors zullen zien dat u achter uw evenement staat en zijn eerder genegen u te ondersteunen.

De geluidsinstallatie bij uw sportieve evenement huurt u in één keer bij Sport Sound, net als de start- en of finishpoort van aluminium truss in bijna iedere gewenste maat.

Reserveren ? Kijk snel op de contactpagina

In nood omdat uw leverancier niet komt opdagen of simpelweg vergeten te bestellen ? Als er geen andere opdracht is gepland, dan kunnen wij u zelfs ad-hoc helpen. Alle materialen zijn in eigen beheer en wij hoeven hiervoor niet extern in te huren. In principe dagelijks bereikbaar tussen 8:00 en 22:00 uur.